Ny gravsten

Hem » Ny gravsten

Gravstenar med sten från norden

Vi producerar och levererar gravstenar till återförsäljare i Sverige, Norden och Europa. Tillverkningen sker i Baltikum och gravyren i vår fabrik i Malung. 

Den senaste Nordiska kollektionen består av 17 designade stenar inspirerade av vår skandinaviska natur. Gravstenarna finns för beställning via Edurus eller någon av våra 250 återförsäljare runt om i landet.


Beställning sker via Edurus gravstenar, för att få en gratis offert och personlig layout besök www.edurus.se. Ritningen ska godkännas av både gravrättsinnehavare och kyrkogårdsförvaltningen innan tillverkningen startar. Du får fri rådgivning och hjälp genom hela beställningsprocessen.

Pris från 10 400 kr för enklare liggande häll, montering- och leveransavgift tillkommer från 800 kr. I priset för en gravsten ingår alltid all text och dekor på stenens framsida så länge du väljer från Edurus standardutbud av typsnitt och dekormotiv.

Leveranstiden för gravstenar ur den Nordiska kollektionen beräknas till ca. 4–6 veckor från produktionsstart. Tillverkningen startar när gravstensritningen blivit godkänd av både gravrättsinnehavare och kyrkogårdsförvaltningen.

Vi har ett brett utbud av gravstenar för att möta olika behov och plånböcker. Alla stenar tillverkas alltid i högkvalitativ granit med 25 års garanti vid beställning. För närproducerade gravstenar med lägre klimatavtryck erbjuder vi särskild kollektion med utvalda granitsorter från stenbrott i Sverige, Norge och Finland.